Se den prisbelønte kaffemaskinen L'OR BARISTA® Sublime

 

 

 

Prisbelønt med kompakt design

Se den kompakte designen og de rene linjene til kaffemaskinen L'OR BARISTA® Sublime. Denne elegante kaffemaskinen vil passe perfekt inn i hjemmet ditt. L'OR BARISTA® Sublime har en subtil design som vitner om finessen den bruker for å lage espressoer i alle mulige varianter. L'OR BARISTA Sublime er en kraftig kaffemaskin som er selv den beste baristaen verdig.

Barista-kvalitet

Ekte espresso trenger et høyt trykk for å hente frem det beste fra hver kapsel. Kaffemaskinen L'OR BARISTA Sublime tilbereder kaffe som er selv den beste baristaen verdig på bare noen få sekunder, takket være trykket på 19 bar! Nyt espressoer av profesjonell kvalitet fra ditt eget hjem.

Kompatibel

L'OR BARISTA® Sublime er kompatibel med de klassiske L'OR-espressokapslene og XXL L'OR BARISTA®-kapslene (for å tilberede én dobbel espresso, eller to espressoer på samme tid). Du kan også bruke Nespresso®*-kapsler, andre kompatible kapsler og de fleste av dagligvarebutikkenes egne merker.

*Varemerke som eies av en tredjepart uten forbindelse til JACOBS DOUWE EGBERTS.

Brukervennlig

Enten det er en klassisk espressokapsel eller en XXL L'OR BARISTA®, gjenkjenner kaffemaskinen L'OR BARISTA® Sublime automatisk hvilken type kapsel du bruker. Deretter bruker den riktig mengde vann til å lage utsøkte espressoer, kopp etter kopp.