
Opplev L'ORs versjon av en tiramisu, kunstferdig kombinert med kremet mascarpone, kaffedyppede fingerkjeks og de nye L'OR Popping Pearls. Hver bit byr på en symfoni av teksturer og smaker, kronet med et hint av kakao og en siste prikk over i'en av poppende perler. En utsøkt godbit som tar klassikeren fra ordinær til ekstraordinær.
400 ml kremfløte
250 g mascarpone
5 ss gyllenbrunt sukker
450 g L'OR Popping Pearls (én pakke)
175 g fingerkjeks
25 g mørk sjokolade
2 ts kakaopulver
Visp sammen fløte, mascarpone og sukker i en stor bolle til det tykner.
Hell halvparten av L'OR Coffee Popping Pearls og kaffevæsken i en sil over en grunn skål for å skille perlene fra væsken.
Du bruker halvparten av pakken nå og sparer den andre halvparten til senere. Oppbevar de ubrukte perlene i kaffevæsken i kjøleskapet til servering.
Dypp fingerkjeksen i kaffevæsken for å la den trekke gjennom på begge sider.
Bruk halvparten av fingerkjeksen til å legge et lag på bunnen av en dessertskål, og fordel deretter halvparten av kremen over dem.
Tilsett kaffeperlene du separerte tidligere over kremlaget og riv grovt halvparten av sjokoladen over perlene.
Tilsett enda et lag med trekte fingerkjeks og resten av kremen.
Dekk til og avkjøl i noen timer eller over natten.
Serveres med kakaopulver, revet sjokolade og resten av L'OR Popping Pearls.