Acaibowl

L'OR Popping Pearls acaibowl

Tilberedningstid:
5 minutter

En forfriskende acaiskål som kombinerer acaipuré, banan og bær elegant toppet med granola, saftige jordbær og L'OR-perler for å kombinere kaffen i frokostskålen på en ny måte. Det er en herlig blanding av smaker og teksturer.
Forberedelsestid: 5 minutter

Ingredienser

Acai Base:

  • 1 pakke frossen acaipuré (usøtet)

  • 1 banan

  • 1/2 kopp frosne bær (blåbær, bringebær eller jordbær)

  • 1/2 kopp mandelmelk (eller valgfri melk)

  • 1 ss honning eller agavesirup (valgfritt)

Pynt:

  • Granola

  • Ferske jordbær, i skiver

  • L'OR Coffee Popping Pearls

  • Banan, skåret i skiver

Fremgangsmåte

01

Bland frossen acaipuré, banan, frosne bær og mandelmelk i en blender.

02

Blend til en glatt og kremet konsistens. Hvis blandingen er for tykk, tilsetter du litt mer mandelmelk for å oppnå ønsket konsistens.

03

Smak til og tilsett honning eller agavesirup hvis du foretrekker en søtere smak.

04

Hell acaiblandingen i en skål.

05

Pynt med granola, ferske jordbær og L'OR-perler.

06

Nyt umiddelbart mens acai-basen fortsatt er kald og forfriskende!

swirl gold background new