
En forfriskende acaiskål som kombinerer acaipuré, banan og bær elegant toppet med granola, saftige jordbær og L'OR-perler for å kombinere kaffen i frokostskålen på en ny måte. Det er en herlig blanding av smaker og teksturer.
Forberedelsestid: 5 minutter
1 pakke frossen acaipuré (usøtet)
1 banan
1/2 kopp frosne bær (blåbær, bringebær eller jordbær)
1/2 kopp mandelmelk (eller valgfri melk)
1 ss honning eller agavesirup (valgfritt)
Granola
Ferske jordbær, i skiver
L'OR Coffee Popping Pearls
Banan, skåret i skiver
Bland frossen acaipuré, banan, frosne bær og mandelmelk i en blender.
Blend til en glatt og kremet konsistens. Hvis blandingen er for tykk, tilsetter du litt mer mandelmelk for å oppnå ønsket konsistens.
Smak til og tilsett honning eller agavesirup hvis du foretrekker en søtere smak.
Hell acaiblandingen i en skål.
Pynt med granola, ferske jordbær og L'OR-perler.
Nyt umiddelbart mens acai-basen fortsatt er kald og forfriskende!