
Skap en sofistikert dessertopplevelse med dekadent sjokolademousse kombinert med L'OR Popping Pearls. Den rike, fløyelsmyke moussen, laget med mørk sjokolade, har en rik tekstur og dyp kakaosmak. Dette kompletteres av den uanstrengt elegante overraskelsen av ekte Coffee Popping Pearls, som «popper» av lag med smak og tilfører en sensorisk opplevelse helt uten sidestykke.
200 g mørk sjokolade (70 % kakao)
3 store egg, skilt
50 g sukker
200 ml kremfløte
1–2 ss L'OR Coffee Popping Pearls (til pynt)
Bryt sjokoladen i små biter og smelt den i en varmebestandig bolle over en kasserolle med kokende vann. Rør til det er glatt, og ta det deretter av varmen. La den avkjøles litt.
Visp eggehvitene i en ren, tørr bolle til det dannes myke topper. Tilsett sukkeret gradvis og fortsett å vispe til det dannes stive topper.
Pisk kremfløten i en separat bolle til det dannes myke topper.
Rør eggeplommene sammen med den avkjølte, smeltede sjokoladen til de er godt blandet. Vend forsiktig inn pisket krem, etterfulgt av pisket eggehvite, og pass på at du beholder så mye luft som mulig for en lett moussekonsistens.
Hell sjokolademousse i serveringsglass eller skåler.
Sett i kjøleskap i minst 2 timer, eller til den er stivnet.
Strø L'OR Coffee Popping Pearls på toppen for en unik smakseksplosjon.